Over Bulck – Dé nummer 1 cadeau site

Filosofie van Bulck

De filosofie van Bulck is simpel: we willen alleen de leukste, mooiste, coolste cadeaus en gadgets weergeven die je op het internet kunt vinden en kopen. Bij ons vind je cadeaus voor jong en oud, en voor elke gelegenheid. Iedereen vindt het leuk om een origineel cadeau te krijgen of te geven. Omdat het aanbod enorm is, hebben wij de leukste cadeau producten allemaal verzameld en overzichtelijk op de site gezet.

Partners van Bulck

Bulck werkt uitsluitend samen met betrouwbare partners. Bij alle partners waar Bulck mee samenwerkt kun je veilig online betalen en worden producten in de regel snel geleverd. Ook hebben de meeste partners van Bulck een Thuiswinkel waarborg keurmerk. Wil je weten met wie Bulck samenwerkt? Klik dan hier voor een overzicht van al onze partners.

De medewerkers van Bulck

Bulck is een website die onderhouden wordt door een stel gasten die (te) veel online shopping doen. De leukste, gekste en meest bijzondere cadeaus en gadgets die we tegen komen verzamelen op deze website. Veel items op deze site geven ons een kleine vergoeding voor productverwijzing, maar dit is niet de enige reden waarom een item wordt weergegeven. Onze medewerkers vermelden regelmatig producten waarvoor we absoluut geen vergoeding ontvangen. We hebben geen eigen producten op de site staan, en we verkopen ook niets direct.

Contact

Wil je contact opnemen met Bulck? Klik dan hier voor het contactformulier. Je krijgt dan binnen 24 uur een reactie van ons.