Bulck – Dé nummer 1 cadeau website

Filosofie van Bulck

De filosofie van Bulck is simpel: we willen alleen de leukste, mooiste, coolste cadeaus en gadgets weergeven die je op het internet kunt vinden en kopen. Bij ons vind je cadeaus voor jong en oud, en voor elke gelegenheid. Iedereen vindt het leuk om een origineel cadeau te krijgen of te geven. Omdat het aanbod enorm is, hebben wij de leukste cadeau producten allemaal verzameld en overzichtelijk op de site gezet.

Onze partners

Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare partners. Bij alle partners waar Bulck mee samenwerkt kun je veilig online betalen en worden producten in de regel snel geleverd. Ook hebben de meeste partners een Thuiswinkel waarborg keurmerk. Wil je weten met wie Bulck samenwerkt? Klik dan hier voor een overzicht van al onze partners.

De medewerkers

Bulck is een website die onderhouden wordt door een stel gasten die (te) veel online shopping doen. De leukste, gekste en meest bijzondere cadeaus en gadgets die we tegen komen verzamelen op deze website. Veel items op deze site geven ons een kleine vergoeding voor productverwijzing, maar dit is niet de enige reden waarom een item wordt weergegeven. Onze medewerkers vermelden regelmatig producten waarvoor we absoluut geen vergoeding ontvangen. We hebben geen eigen producten op de site staan, en we verkopen ook niets direct.

Bulck op Social media

Naast het up-to-date houden van deze website zijn we ook actief op social media. Bekijk ons instagram account of onze facebook pagina voor leuke filmpjes en de meest bizarre content.

Contact

Wil je contact opnemen met Bulck? Klik dan hier voor het contactformulier. Je krijgt dan binnen 24 uur een reactie van ons.

Bedrijfsgegevens

Bulck – Bulck.nl
Wagnerstraat 27 (geen winkel)
7482 AW Haaksbergen
Nederland

KvK nr.: 76154777

E-mail: info@bulck.nl